Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Jamilla Baidou Vriend

Antwerpse influencer Jamilla Baidou rijongeschikt verklaard

Politierechtbank Sint-Niklaas neemt beslissing

Instagram-ster ongeschikt voor uitoefenen beroep

De politierechtbank van Sint-Niklaas heeft influencer Jamilla Baidou (Antwerpen) rijongeschikt verklaard voor het uitoefenen van haar beroep. De rechtbank baseerde haar beslissing op meerdere overtredingen die Baidou heeft begaan, waaronder het negeren van verkeersregels en het gebruik van haar telefoon tijdens het rijden.

De rijongeschiktheid van Baidou houdt in dat ze voorlopig niet achter het stuur mag zitten. De duur van de schorsing is nog niet bekend en zal door de rechtbank worden bepaald. Baidou heeft tegen de uitspraak beroep aangetekend en zal zich later voor een hogere rechtbank moeten verantwoorden.

Baidou, die meer dan 66.000 volgers op Instagram heeft, is bekend van haar posts over mode, reizen en lifestyle. Ze heeft ook samenwerkingsverbanden met verschillende merken. De rijongeschiktheid kan een aanzienlijke impact hebben op haar carrière, aangezien ze vaak moet reizen voor haar werk.

De zaak tegen Baidou is een voorbeeld van het strengere optreden van de Belgische politie tegen verkeersovertredingen. De autoriteiten willen het aantal verkeersdoden en -gewonden verminderen door strenger op te treden tegen roekeloos rijgedrag. Influencer


Comments